1 z 2 porcji
- 371 kcal
- 10,5g białko
- 14g tłuszcze
- 48g węglowodany
Doskonale rozumie osoby, które mają mało czasu na to, by ich obiady były bogato rozbudowane
w moim życiu , w mojej kuchni znajdziesz oczywiście wariacje kulinarne ale czasem przychodzi taki moment, kiedy potrzebujesz poświecić na obiad nie więcej niż 15-20 minut
Zatem bardzo proszę a przy tym smacznie i zdrowo
Składniki
- makaron świderki razowy
- opakowanie fasolki szparagowej
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- 10 pomidorków koktajlowych
- 50 g sera feta
- ulubione zioła
Wykonanie
makaron ugotuj wg instrukcji na opakowaniu. Fasolkę ugotuj albo na parze albo w lekko osolonej wodzie. Makaron wymieszaj z fasolką, dodaj oliwę, zioła na górę pomidorki i ser
Gotowe !