Skip to main content
Składniki:
  • 1/2 opakowania sera halloumi
  • 1/2 awokado
  • 1 pomidor
  • 1/2 papryki
  • 1/2 grejpfruta czerwonego
  • 1 ;łyżka słonecznika
  • 2 plastry szynki prosciutto
  • 1/2 garści kiełek z brokuła
  • Sos – 1 łyżka miodu, 1 łyżka soku z cytryny, 1 łyżeczka musztardy dijon, 1 łyżeczka sosu sojowego, 1 łyżeczka octu balsamicznego, 1 łyżka oliwy z oliwek

Przygotowanie:

Warzywa kroimy wg uznania, mieszamy ze sobą, na górę dajemy szynkę i wcześniej ugrilowany ser ok 5 min z każdej ze stron, posypujemy kiełkami, słonecznikiem i polewamy przygotowanym sosem.
Twój dietetyk

Author Twój dietetyk

More posts by Twój dietetyk