Skip to main content

Składniki:

  • Szklanka płatków owsianych
  • Szklanka mąki owsianej
  • Pol szklanki orzechów u mnie laskowe
  • Pół szklanki wiórek kokosowych
  • 2 łyżki erytrytolu
  • Pół  szklanki oleju kokosowego
  • Łyżeczka proszku do pieczenia u mnie bezglutenowy

Przygotowanie:
Kokos rozpuszczam, resztę składników mieszam ze sobą, dodaje kokos i mieszam do połączenia składników, na koniec troszkę blenduję, wykładam na blachę i do piekarnika 180 stopni 10 min żeby tylko podpiec. W tym czasie prażę śliwki następnie blenderuje a na konie  żeby wszystko stężało dodaje łyżkę mąki kukurydzianej. Ciacho wyciągamy, dajemy masę śliwkową na górę i znów do pieca na 20 min.

Twój dietetyk

Author Twój dietetyk

More posts by Twój dietetyk