Skip to main content

Najlepiej gdybyśmy schab zamarynowali dzień wcześniej, wtedy ma fantastyczny smak😋
Jak? Wymieszaj 2 łyżki oliwy z oliwek, łyżka musztardy Dijon, 2 ząbki czosnku wyciśnięte przez praskę, łyżka miodu, sól, pieprz
Natrzyj mięso i zostaw w lodówce
Następnie wsadź do piekarnika 180 st 30 min.

  • Salsa🥒🥒🥒🥒🥒
  • 4 łyżki czerwonej fasoli
  • Pół ogórka zielonego
  • Cała łodyga selera naciowego
  • Pół papryki
  • 1 łyżka oliwy
  • Sol
  • Pieprz

Warzywa oprócz fasoli pokrój w kostkę, wymieszaj wszystkie składniki dodaj oliwę i do praw do smaku

Twój dietetyk

Author Twój dietetyk

More posts by Twój dietetyk