Skip to main content

Sk艂adniki na 2 porcje:
Sos:
馃崡Cztery 艂y偶ki keczupu
馃崡Dwie 艂y偶ki musztardy
馃崡艁y偶ka sosu sojowego
馃崡艁y偶ka miodu
馃崡艁y偶eczka w臋dzonej papryki
馃オ艁y偶ka oliwy z oliwek

Dodatki:
馃崡4 szt podudzia z kurczka
馃崡6 szt ziemniakow
馃崡2 pomidory
馃崡Dwie gar艣cie szpinaku
馃崡Kilka mini kukurydzek
馃崡艁y偶ka oliwy z oliwek
馃崡4 og贸rki konserwowe
馃崡Przyprawy: tymianek, s贸l, pieprz, rozmaryn

Przygotowanie:
Sk艂adniki na sos wymiesza膰 razem, natrze膰 sosem mi臋so i piec w naczyniu 偶aroodpornym przez oko艂o 30min w 200 stopniach. Ziemniaki ugotowa膰, przed podaniem opr贸szy膰 zio艂ami. Z warzyw przygotowa膰 sa艂atk臋 – pomidory, kukurydz臋 i og贸rki pokroi膰 i wymiesza膰 z oliw膮.

Tw贸j dietetyk

Author Tw贸j dietetyk

More posts by Tw贸j dietetyk