Skip to main content
Przepis na 2 porcje
Składniki:
  • szklanka mleka roślinnego u mnie owsiane
  • 2 jajka
  • 1/2 szklanki maki u mnie owsiane
  • sól
  • pieprz
  • garść posztakowanej kapusty czerwonej
  • 1/2 poszatkowanej cebuli
  • 5 poszatkowanych suszonych pomidorów
  • 2x łyżka ser feta
  • 1 łyżka masła klarowanego

Przygotowanie:

Z podanych składników przygotować ciasto jak na naleśniki , rozpuścić masło klarowane i na małej patelni wlać ciasto naleśnikowe tak na 3 – 4 cm , wrzucić na górę składnik, przykryć pokrywką i na małym ogniu ok 15 min, tak samo zrobić z drugą porcją, udekorować szczypiorkiem.
Smacznego 🙂
Twój dietetyk

Author Twój dietetyk

More posts by Twój dietetyk