Skip to main content

Sk艂adniki:
馃搸300 g wo艂owiny dobrej jako艣ci
馃搸4 marchewki
馃搸 4 ziemniaki
馃搸2 艂odygi selera naciowego
馃搸 1 cebula
馃搸 5 艂y偶ek soczewicy suchej
馃搸2 艂y偶ki ketchupu
馃搸s贸l, pieprz, majeranek, czosnek nied藕wiedzi
馃搸艂y偶ka sosu rybnego
馃搸艂y偶ka oliwy z oliwek

Przygotowanie:

W garnku rozgrza膰 oliwek, pod sma偶y膰 przez 3 min cebule a nast臋pnie doda膰 pokrojona w kostk臋 wo艂owin臋, sma偶y膰 ok 5 min, zala膰 1, 5 l wody i gotowa膰 ok 40 min, doda膰 pokrojone i obranej warzywa, gotowa膰 ok 10 min i doda膰 soczewice, doprawi膰 do smaku i gotowa膰 ok 15 min. Posypa膰 du偶膮 ilo艣ci膮 natki pietruszki

Smacznego 馃馃

Tw贸j dietetyk

Author Tw贸j dietetyk

More posts by Tw贸j dietetyk