Skip to main content

Porcja zawiera : 500kcal, 29g białka, 27 g tłuszczu, 31 g węglowodanów

Składniki :

Pierś kacza 125g (przed upieczeniem)

Mix salat

1/2gruszki

Ugotowany burak

30gram kozi miękki

5 orzechów nerkowca

Majeranek suszony

1 łyżeczka musztardy

0,5 łyżeczki miodu

Sok z cytryny

2 szczypty soli

Łyżka natki pietruszki

1.Pierś kaczki natrzec majerankiem i solą i piec 35 min w 200 stopniach w piekarniku

  1. Sałatę porwać lub użyć mix salat, posypać pokrojoną gruszka, burakiem, serem i pod prażonym orzechami.
    3.Na wierz ułożyć pokrojoną kaczkę
    Sos :
    Zblendowac musztardę z natka pietruszki z miodem,plus sok z cytryny i odrobiną wody. Polać sałatkę
Twój dietetyk

Author Twój dietetyk

More posts by Twój dietetyk

Leave a Reply