Skip to main content

Sk艂adniki:
馃憠400 g maki orkiszowej
馃憠4 偶贸艂tka
馃憠100g mas艂a
馃憠4 艂y偶ki ksylitolu
馃憠1 艂y偶ka kwa艣nej 艣mietany
馃憠2 艂y偶eczki proszku do pieczenia
馃憠1 kg jab艂ek

Przygotowanie:

Wszystkie sk艂adniki opr贸cz jab艂ek zanie艣膰 na ciasto i odstawi膰 na 30 min do lod贸wki. Nast臋pnie blaszk臋 wy艂o偶y膰 papier i 1/3 ciasta wy艂o偶y膰 na blaszk臋 na g贸r臋 da膰 jab艂ka pokrojone w plasterki i zetrze膰 pozosta艂a cz臋艣膰 ciasta. Piec 170 strony ok 45 min

Gotowe 馃槏

Tw贸j dietetyk

Author Tw贸j dietetyk

More posts by Tw贸j dietetyk