1 z 2 porcji

  • 371 kcal
  • 10,5g białko
  • 14g tłuszcze
  • 48g węglowodany

 

Doskonale rozumie osoby, które mają mało czasu na to, by ich obiady były bogato rozbudowane

 

w moim życiu , w mojej kuchni znajdziesz oczywiście wariacje kulinarne ale czasem przychodzi taki moment, kiedy potrzebujesz poświecić na obiad nie więcej niż 15-20 minut

 

Zatem bardzo proszę a przy tym smacznie i zdrowo

 

Składniki

  • makaron świderki razowy
  • opakowanie fasolki szparagowej
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 10 pomidorków koktajlowych
  • 50 g sera feta
  • ulubione zioła

 

Wykonanie

makaron ugotuj wg instrukcji na opakowaniu. Fasolkę ugotuj albo na parze albo w lekko osolonej wodzie. Makaron wymieszaj z fasolką, dodaj oliwę, zioła na górę pomidorki i ser

 

 

Gotowe !

(Visited 93 times, 1 visits today)