Schab marynowany z salsa z czerwonej fasoli
Najlepiej gdyby艣my schab zamarynowali dzie艅 wcze艣niej, wtedy ma fantastyczny smak馃構
Jak? Wymieszaj 2 艂y偶ki oliwy z oliwek, 艂y偶ka musztardy Dijon, 2 z膮bki czosnku wyci艣ni臋te przez prask臋, 艂y偶ka miodu, s贸l, pieprz
Natrzyj mi臋so i zostaw w lod贸wce
Nast臋pnie wsad藕 do piekarnika 180 st 30 min.
- Salsa馃馃馃馃馃
- 4 艂y偶ki czerwonej fasoli
- P贸艂 og贸rka zielonego
- Ca艂a 艂odyga selera naciowego
- P贸艂 papryki
- 1 艂y偶ka oliwy
- Sol
- Pieprz
Warzywa opr贸cz fasoli pokr贸j w kostk臋, wymieszaj wszystkie sk艂adniki dodaj oliw臋 i do praw do smaku
(Visited 55 times, 1 visits today)